Thursday, May 24, 2012

EyeStudio Photography Updates

Well, What shall I write about EyeStudio updates .....

1. www.eyestudiofoto.com  masih under construction. Supposed aritu 1 April dah up tapi nak kene kasik polish sikit lagi. So, insyallah, kita akan war war kan pada semua, yang wesite EyeStudio akan bole di nikmati dalam masa terdekat. We are targeting dateline pada


31 May 2012


So korang jangan lupa pangkah calender korang okay.


2. EyeStudio nak welcome seorang lagi ahli baru kepada ahli keluarga EyeStudio. Nama dia Shah, asal JB. Sebelum ni menetap di Melbourne, Australia. Shah is our new addition to our distinguished photographers.




Last sekali, jangan lupa tonton video clip sulong EyeStudio; Misteri Cinta  by Ziana Zain ngan Sohaimi Mior Hassan.

And nantikan, pembikinan video clip kami yang kedua ...... Sape punye?
Stay tune ........

Chow Chin Chow



2 comments:

  1. Hemsemnye staff baru :P

    ReplyDelete
  2. HEHE... nanti tgkap pix i byk2 tau..

    ReplyDelete