Monday, October 31, 2011

PERHAPS PERHAPS PERHAPS

Layan ajer lagu ni ..... One of my feveret ....

Reaching Out To D Stars !!!!!

Spending my last few hours at IHI Alliance, feel kinda sad yet happy. Sad coz IHI has helped me to develop my upmost potential in the international arena. And to see it coming to an end got my sensitive side.

Nevertheless, I am very happy and very excited with all the new adventures and challenges I will be facing in facing my new venture. I know you guys have heard of eyeStudio Photography. But I can say here, it's gonna be BIG.

So to all my blog readers and followers, wait for the special ad which I will put here soon. Take advantage of the promotion eyeStudio gonna offer as the deal is the BEST there is.

So if you have the time, we have the drive to make U look gorgeous EVER !!!!!

Annnnnndddddddddddddd

Also wait for the 2nd "EYE" to come soon ..........



Saturday, October 29, 2011

D Making of eyeStudio ..... Finishing Lantai Phase 1

Jus wanna U guys to see the Phase 1 of lantai cat at eyeStudio



Cam nampak luas aje office aq ni tetibe .....

D making of eyeStudio .... D journey continues ...

Contractor memang buat hal lagik. Pintu entrance studio still x siap. Saje jer suka kasik satu badan aq hangit kannnn.

Neway, despite all that, other progression is going well. Aq mmg teramat sangat tired tahap gaban, tapi still seronok coz dapt lihat ada peningkatan dalam proses renovation studio berjalan agak lancar.

Furniture masuk arini.
sponsor from IHI Alliance
ni temporary set-up coz tgh tunggu lantai d cat

Kat pantry dah ada fridge
Beli second jer .....

Ni kat bilik editing
Meja temp Aizul
Ni staff aku Taq ngan Faizal tgh lepak; penat kot
tapi penat ke?

Hehehehehe ... kat bilik make-up dah ada pintu

Kat bilik editing pun dah ada pintu

So skung assignment cat mengecat d studio room ngan back office pun bermula. Mujur ler kawan aq sorang ni gigih buat sorang2. Time ni ler kite tau sahabat kita tu sejati ke idak ...

Step 1 : kasik pasang itu tape
kene buat line dulu

Step 2 : kasik blow itu habuk2 semua

Back room dah siap ngan 1st layer

Pantry area pun dah siap jugak

Ni overall look
Ni nak kasik lantai kering sekeringnya

Thursday, October 27, 2011

Menghitung Hari di IHI Alliance

Memenag aq x menyangka bahawa aq akan meninggalkan company yg aq bekerja sekarang. I know it is not forever but not this fast. Aq meninggalkan nya pun bukan atas faktor2 yg membuatkan aq sakit hati, marah atau sebagainya tapi lebih kepada memenuhi kehendak pada anjakan paradigma journey aq ini.


Banyak yg telah aq pelajari walaupun dalam masa yg singkat. (3.5 tahun). Banyak exposure yg telah aq dapat especially kat international level yg aq rasa amat sukar sekali kalau aq tidak melibatkan diri aq ngan IHI Alliance ini.

D tambah pilak ngan bos yg begitu understanding yg telah memberi 100 % kepercayaan dan kebebasan untuk aq berkarya. (maksud aq tuk aq buat development dalam bahagian training).

Namun begitu, atas dasar kehidupan ini harus d teruskan d mana cabaran baru harus d terokai, aq ngan rasa yakin dan semangat akan menjayakan perniagaan studio aq ini bersama rakan kongsi aq dan juga anak2 buah aq yg bakal mewarnai dunia fotografi and putting our "stamp mark" to the whole world !!!

INSYALLAH ..... Doakan kejayaan kami .....

Wednesday, October 26, 2011

D Making of eyeStudio continues .....

Arini dah masuk 4 hari delayed renovation kat eyeStudio. Ni semua gara gara contractor cibai yg start lewat. Nak marah pun kang keje x siap. So aq simpan jer d hati ni. Contractor asal yg aq deal tu memang dah pernah buat renovation umah mak aq dulu masa kat Bukit Beruntung. So kire bole caya arrr. Malangnya, dia lak g sub-con kat orang laen and yg sub tu yg haprak, memang macam cibai ler....

Dah ler dtg lewat 2 hari, pastu wat keje cincai. So contractor asal tu dah rasa malu kat aq ngan partner aq, so skung dia ler yg abiskan job tu.

Alhamdullillah, setakat petang ni, at least semua lampu dah d pasang. Gitu jugak ngan carpet and partition semua dah cat. Yang tinggal skung, pintu entrance and 2 pintu ofis. Cabinets insyallah ari Sabtu ni sampai. Dah makin menjadi jadi excitement aq ni lak. Ye ler kan, nak tgk end product dia camner.

Pas tu baru bole buat soft lauching, jemput sedara mara and kawan handai yg x sabar2 nak tgk studio kami.

So wat sementara ni, korang enjoy aje ler pic2 terkini proses eyeStudio in d making.

main partition dah siap d cat

sama gak ngan dinding ngadap reception area

ni ler bakal jadi reception area

ni lak editing room

and this of course partition to room aq ngan bilik make-up

Yang lebih menarik, bila ptg sikit, keadaan dia berubah langsung .....
editing rrom after d carpet installed

ni lak reception area oredi carpeted

And yg paling menarik d reception area isssss ......................

Chandelier Idaman

Tuesday, October 25, 2011

Jiwang Karat D Keheningan Malam .... episod 27

Ntah apa yg telah berlaku aq pun x tau. Ingatkan lepas Harr dpt transfer ke KL, segala perancangan akan dapat terlaksana. Tapi yg berlaku adalah sebaliknya. Hubungan aq ngan Harr aq perasan dah semakin renggang. Mungkin masing2 bz ngan tugasan, tapi adakah itu satu alasan untuk justify segala yg terjadi?

Memang tak di nafikan, masa Harr... mula2 pindah, memang keadaan bagai d dalam syurga. Kiranya x perlu lagi aq mencari belaian d luar sana. (Bukan bermaksud aq ni suka berpeleseran k, tapi cuma sekadar ungkapan semata mata). Walaupun penat, namun bila pulang ajer d rumah, terasa begitu nyaman sekali bila ada seseorang yang kita kasihi berada di sisi.

Walaupun aktiviti kami tidak ler smpai pergi clubbing atau keluar berfoya foya hingga ke pagi dinihari, tapi setakat "cuddling" bersama d depan TV sudah memadai untuk kami mengapai erti kebahagiaan.

Itu semua dulu. sekarang amat berlainan sekali aktiviti harian kami. Kekadang tu sampai x bertegur sapa walaupun berada dalam bilik yg sama. Adakah aq ngan Harr telah ketandusan idea tuk berbicara?
Atau mungkin chemistry d antara kami telah luntur buat selama lamanya?

Nak kata kami bertelagah, tidak ler pulak ia berlaku sedemikian rupa. Sekadar banyak membisu seribu bahasa, seolah olah tiada apa yg dapat d luahkan dari hati sanubari masing2.

Namun d sebalik segala yg terjadi, kami tetap berusaha tuk menyelamat tali percintaan yg telah sekian lama terbina. Terlampau banyak rintangan yg telah kami tempuhi bersama. Akhirnya, aq ngan Harr telah bersetuju tuk pergi bercuti bersama.

Planning punya planning, Harr telah suggest kami pergi ke Pulau Perhentian.

ALAMAK !!!! Aq kene pergi bercuti ke suatu tempat walaupun cantik dari segi suasana dan pemandangan, bagi aq, ia adalah percutian d kawasan pendalaman. Korang kene ingat, aq ni asal dari bandar. D lahirkan, D besarkan dan sekarang menetap d kawasan bandar. Walaupun hati kecil ini memberontak, namun aq turuti jua demi kasih sayang aq terhadap Harr..

Pada hari kami bertolak, aq menerima satu kejutan lagi d mana kami "TERPAKSA" menaiki bot nelayan menyeberangi Laut China Selatan untuk smpai ke destinasi yg d tuju.

Masa kami sampai d Besut, keadaan masih gelap gelita. Lepas solat Subuh, kami berdua pekena Nasi Dagang, makanan feveret orang2 Ganu. Bot yg berlepas ke Perhentian bergerak mengikut jadual pada jam 8:30 pagi. Nak d jadikan cerita, pada hari kami bergerak ke Pulau, ombak laut bole tahan bergelora.

Apa lagi, trus aq conquer toilet atas bot tu. Segala apa yg aq makan pagi tadi decided tuk kluar balik. Mak Ai !!!! Allah saja jer yg tau pada waktu tu, betapa aq menyesal sekali datang tuk trip ini. Namun aq gagahkan jua. Andaikata aq d beri peluang tuk aq keluarkan organ dalaman aq dan letak d tepi, harus aq lakukan dgn segera. Tapi sudah terlambat tuk aq nak gostankan plan yg telah d rancang bersama. Bak kata pepatah oghang putih, "What a man would do for love." Whoever yg came up with that memang harus d sula smpai bernanah !!!!!!!!

Perjalanan yg memakan masa 2 jam 20 minit itu bagi aq terasa bagai 200 tahun yg tiada kesudahan nya. Aq begitu gembira sekali bila aq dapat menjejak kaki aq d bumi nyata, seolah olah aq telah sekian lama berada d lautan bergelora.

Sepanjang journey ke Perhentian, Harr tidak banyak bercakap. Masa aq tgh bz meng"wek" kat dalam toilet bot tadi pun, Harr langsung tidak dtg menjenguk aq. Terasa terkilan jugak ler kerana aq dapat merasakan seperti diri aq tidak lagi d hiraukan oleh Harr .... Sedey sekali !!!!

Setelah selesai check-in kat registration counter, aq ngan Harr pun berjalan ke kamar hotel yg terletak betul2 d depan pantai sambil jelas mendengar desiran air laut membasahi persisiran pantai. Oleh kerana nak save budget, aq ngan Harr bersetuju tuk berkongsi bilik sepanjang percutian kami.

Pabila aje pintu kamar d buka, aq menerima kejutan kedua dalam sejarah hidup aq ini ......

Apa dia? Hmmmm ........

.....bersambung.....

The Making of Eyestudio continues .......

Finally, the contractor for the partitions came and start ERECTING. Terkesima aq jap bila aq melihat dinding2 membahagikan ruang untuk bermulanya proses permulaan eyeStudio Photography ini.

main partition separating the reception
area and the photo-shoot area

entrance to the editing room

D wall between my office and d changing room

Lighting at d pantry

Lighting for d photo-shoot area

View from front of studio

View from rear studio

PENDAM ..... Shahir AF8

Pendam

Shahir AF8



Aku yang mengejar bayang cinta
Kian terbiar
Terpendam kata
Tak terungkap selamanya

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati
Aku yang mengejar bayang cinta
 
 

Monday, October 24, 2011

EYESTUDIO PROMO ...... Murah Wei !!!!!

Helo fellow followers of D Journey,

eyeStudio dah start soft opertaions aritu starting from October 1. So sempena deepavali ni, kalau korang nak "Potrait Head Shot or Full Shot", korang singgah2 arr kat FB eyeStudio Photography. Murah sangat taw....

Offer abis 28 hb October ni tapi kalau korang reserve booking and make full payment, korang bole wat photo-shoot korang bila2 until December 2011 (subject to photographer's availability lerr jugak).

Moh lerr kita semua ber"snap snap" sempena hujung tahun ni kannn ......

Kalau korang nak, just roger kat aq ler at 012 303 5324 ....






Call taw kalau interested ..... nanti aq offer ler lagi yg best2 punye, Janji, calling2 aq sebelum 28 k.

DUA INSAN .... Aq Ngan Kak Pah Intan

Masa aq dok kemas2 kan opis aq, tetibe terjumpe lak klip video ni. Dah lama dah aq cari, and aq mati2 ingat dah hilang. Bukannya apa, saje jer nak share ngan korang masa aq glam sekejap. hehehehe

So korang enjoy arrr performance aq yg "ehem ehem" niiii ....

video

Wednesday, October 19, 2011

eyeStudio Photography Update ......

Going into our 3rd week into business, Alhamdullillah semua berjalan lancar.

Dan jugak aq bersyukur sangat Allah telah mempermudahkan segala perjalanan "opening month" ni and segala yang d rancang.

Cuma yang tinggal sekarang, renovation partition and pasang lighting and air-cond. Mula2 aq ingat nak wat cam style kampung tapi dapat tentangan dr partner aq, so kene ler beralah......

Insyallah, kalau semua seperti d rancang, by Deepavali ni bole la aq ngan smua yg terlibat ngan eyeStudio datang melawat teratak kami k. Soon !!!!!

Tapi korang jgn salah sangka lak, kami tetap sudah beroperasi d studio sementara di Elaeis 1 Condo, tingkat 1.

Korang nantikan lah promosi2 yang bakal kami buat soon.

Antara package2 yg kami sediakan adalah ...



Nanti aq update ngan package2 lain yg ada k.

Saturday, October 15, 2011

PENGHIJRAHAN AQ .......

Sepanjang journey aq yg x seberapa gah ni, memang selalu berlaku penghijrahan dalam proses kematangan seorang insan bernama Azad Dino Khalid. Walaupun setiap penghijrahan aq itu membawa seribu makna, namu bila aq kenang kembali, sedikit pun aq x rasa ianya suatu beban, tapi mungkin telah tertulis arah perjalanan aq sebegini.

So korang lihat la sendiri senarai penghijrahan aq selama ini ......

zaman persekolahan aq .....

             Sekolah Rendah Assumption, Butterworth, Pulau Pinang
             Sekolah Inggeris Jelutong II, Pulau Pinang
             Sekolah Rendah Ibrahim, Sungai Petani, Kedah
             Sekolah Rendah Cator Avenue, Ipoh, Perak
       
             Sekolah Menengah Anderson, Ipoh, Perak
             Sekolah Menengah Darulaman, Alor Star, Kedah
             Sekolah Menengah Dato' Syed Omar, Alor Star, Kedah

Korang jangan lak salah faham. Aq pindah sekolah selalu bukan kerna aq budak jahat k, tapi arwah bapak aq kerap kene transfer, biaseler keje Gomen.

zaman college aq lak ....

              University of Tennessee, Knoxville
              University of Tennessee, Chattanooga ... Degree aq in Structural Engineering
              Dorsey School of Performing Arts ... Certificate aq in Teater Performance

zaman kerjaya aq di USA

              New Peking Restaurant, Chattanooga, Tennessee
              The Olive Garden Italian Restaurant, Chattanooga, Tennessee
              Silver Spoons Cafe, Kennesaw, Georgia

zaman kerjaya aq di Malaysia

              Merit Seri Sayang Resort Apartment, Batu Ferringhi, Pulau Pinang
              Value Inn Klang Hotel, Klang, Selangor
              Hotel Rasa Sayang Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
              Carrefour Malaysia - Subang Jaya outlet, Selangor
              Carrefour Malaysia - Jalan Peel outlet, Kuala Lumpur
              Carrefour Malaysia - Head Office, Subang Jaya, Selangor
              IHI Alliance - Hartamas, Kuala Lumpur

AND FINALLY TO D ONE I'VE BEEN VISIONING .......

               eyeStudio Photography, Shah Alam, Selangor .....and many many more to come ....

Friday, October 14, 2011

Adanya KAMU .....

"Di kala ketakutan dengan badai kehidupan,
Ku bersyukur adanya KAMU;
Biarlah kehilangan semua yang di miliki di dunia,
Asal masih adanya KAMU."

Siapakah "KAMU" yang telah bertahta di hati aq ini
Cuma aq yang mengetahui
Dan biarlah ianya menjadi rahsia d dalam sanubari aq buat ketika ini....


Thursday, October 13, 2011

SEDETIK LEBIH ..... Anuar Zain

                         Satu lagu yg begitu dekat d hati aq ......

 

Sapa lagi kalau bukan singer feveret aq yg dendangkan



D.R.E.A.M.S. Turning Into Reality

Aq bet semua orang mempunyai impian yang dapa memenuhi hati sanubari kita. Cuma yang jadi batu penghalang, aq rasa ialah "opportunity" dan jugak usaha. Sebab itu ler, aq lihat ramai dari kalangan sahabat, kawan, kenalan mahupun musuh aq yg membiarkan impian mereka menjadi impian selamanya.

Aq rasa bertuah sangat kerana sekarang aq bisa merealisasikan impian aq di mana segala yg bermain di akal fikiran aq ini dapt menjadi kenyataan.

Walaupun pada mulanya, bila aq pitch idea aq ni pada business partner aq ni, confident level biasa2 jer. Tapi semakin aq fikirkan, aq menjadi bertambah yakin dengan idea memulakan business ni.

Aq rasa aq bersyukur sangat kerana di pertemukan dengan seorang insan yang bernama Aizul Marcello, seorang anak muda yang begitu fokus, bersemangat dan juga yang paling penting mempunyai kreativiti yang tinggi dri perspektif fotografi. Hasil kerja nya yang begitu elegant dapat menarik perhatian setiap yang melihat, membuatkan aq yakin yang potensi untuk bekerjasama amat lah tinggi.

Dengan pengalaman aq di bidang business selama ini, aq yakin dengan gabungan kami berdua akan dapat menghasilkan satu produk atau servis yang dapat menarik perhatian semua. Itu memang aku yakin sangat.

Walaupun dengan modal yang ala ala sederhana, aq yakin dengan kredibiliti Aizul dan pengalaman aq, studio kami akan dapat mencapai suatu tahap yang boleh di banggakan. Itu promise kami bersama agar studio ini akan kami bangunkan dengan jayanya.

Insyallah, bila studio ini mula beroperasi dan becoming more stable, lebih banyak lagi planning yang dapat kami buat agar segala impian masing masing bertukar menjadi realiti.

Aq sekarang lebih percaya bahawa, "Don't ever let your dreams die. But always hope it will become a reality" kerana walaupun ianya bermula agak lewat sikit dalam journey kehidupan aq, mungkin Allah telah menetapkan segala arah perjalanan yang bakal kita lalui. Haruslah aq bersyukur kepadaNya kerana tanpa restu, ianya tidak mungkin akan berlaku. AMIN ......

Doakan lah agar perniagaan aq bersama Aizul ini dan jugak anak anak buah aq yang lain dapat memberi kelainan kepada satu industri yang agak "saturated" dan "competitive" ini.

Kalau pada tahun 2010, Allah telah memakbulkan aq dapatkan BEBE, kini Allah jua yang telah memberi aq hidayah dan kekuatan untuk memperkenalkan "eyeStudio Photography" kepada dunia yang penuh cabaran dan rintangan ini.

Wednesday, October 12, 2011

Antara Lelaki "Hensem" Ngan Lelaki "Tak Hensem" ....

Kalau lelaki hensem pendiam,
Mereka akan cakap; "WOOW!!!, cool giler."
Tapi kalau lelaki tak hensem pendiam,
Mereka akan cakap; "Eh! Perasan bagus ler tu."


Kalau lelaki hensem buat jahat,
Mereka akan cakap; "Nobody's perfect."
Tapi kalau lelaki tak hensem buat jahat,
Mereka akan cakap; "Memang! Muka pun macam pecah umah jerr."

Kalau lelaki hensem tolong wanita yang d ganggu,
Mereka akan cakap; "Wah! Machonya..... Macam hero Malaya."
Tapi kalau lelaki tak hensem tolong wanita yang d ganggu,
Mereka akan cakap; "Ntah2 tu kawan dia tak."

Nantikan lagi apa mereka cakap ....... SOON

Halamak !!!!! ..... Jiwang Karat Aq ...... episod 26

"Awat hang x habaq kat aku? Yang nak sembunyi sangat tu pasai apa?" sergah mak aq bila aq sampai saja kat meja talipon.

Aq terus terpinga pinga. "Nak jawab ka or nak auta saja?" persoalan yg bermain d dalam pala otak aq.
"Kalau aq jawab ni, sah sah aq kena berletiaq sakan. Kalau x jawab, satg dia nanti tau jugak, masa tu kang aq takut x cukup tanah aq nak merentas desa niii" pala otak aq makin ligat bekerja.

"HAAAA! Awat diam pulak? Ada "barlian" ka dalam mulut hang tu? sambung sergaha mak aq lagi smpai aq hampir2 terjatuh tangga. (D rumah aq tu, talipon d letakkan d antara tingkat bawah ngan 1; kira cam landing area laa)

"Haa Hmm Haa" gagap la pulak aq nii. Truih aq x dapat berkata apa2.

" Nah, cakap ngan Unty hang ni. Hang jawab la sendiri. Sapa soh hang pinjam keta dia? Ni dah ada scratch, dia nak soh hang ganti." mak aku membebel lagi sambil memebrikan ganggang tepon tu kat aq.

"Haaaa?" aq trus menarik nafas lega. Unty aq ka rupanya? Ingatkan Harr tadi. Kalau setakat Unty aq tu, kira settle laa. Small matter punya.

Setelah aq meletakkan talipon, aq trus naik ke bilik aq. Rasa nak mandi arrr, coz badan aq melekit giler. Maklumler, cuaca panas and kering sekarang ni.

Settle jer mandian aq and kasik body aq wangi-wangian, aq pun bersiap ler nak kuar. Ada "temu janji" ngan buah hati. Hehehehe

Harr ada kat KL. Dia datang meeting kat HQ, so, apa lagi bak kata pepatah Melayu, "Pucuk di cipta, Ulam Mendatang" lebih kurang macam tu laaa. Kan korang pun tau, aq ni bila bab2 Bahasa Melayu ni "fail" sikit.

Sampai jer kat hotel tempat Harr menginap, aq trus ke tingkat 15, tingkat d mana bilik hotel Harr berada. Sampai aje kat pintu, aq trus ding dong

Bila pintu d buka ajer, "WOW !!!" tergamam aq seketika, lidah kelu seribu bahasa.

Segala galanya perfect d depan mata aq ni. Kalau nak ikut kata hati, mau ajer aq "lepak" kat bilik hotel jerr. Lupakan segala yg berlaku d sekeliling kerna semua itu tidak penting.

Darah aq mengalir dengan pantas ke setiap pelusuk sanubari aq. Dengupan jantung semakin kencang; doog dap doog dap. Peluh jantan mengalir dengan perlahan membasahi dahi dan pipi aq.

Mujur ler aq tak pakai seluar yg fit malam ni, Kalau tak, mau aq dok kene "adjust" sokmo so x nampak obvious.

Harr memberi satu ciuman mesra d pipi aq. Terasa kerangsangan yg melanda seluruh sistem tubuh aq ini. Aq trus membalas ciuman d pipi Harr sambil cuba menghampiri bibir yg begitu ghairah dari sudut kacamata aq ini.

Harr menjemput aq masuk tapi aq rasa "skeptical" tapi sekejap aje arrr.

Baru aq cuba nak mengatur langkah ingin memasuki bilik, tiba2 kedengaran seseorang memberi salam pada aq.

Aq trus menjawab soalan sambil menoleh untuk melihat siapakah itu.

HYE-SAY-MAN .... matiler aq camni.

.....bersambung.....

The Making of eyeStudio ......

Setelah planning demi planning aq ngan business partner buat for our upcoming studio, akhirnya, impian aq bersama AM bakal menjadi kenyataan.

Yg tinggal cuma renovation kat studio jer.





Ni kiranya belum buat apa2 lagi. Mujurler jugak aku ada seorang Resident designer yg very creative.
Opss !!! Silap tu, All aq punye anak buah creative in every sense that one can imagine. Insyallah,  lepas dah siap nanti, studio aq ngan AM tu COOL abis !!!!!

Ni dia lakaran interior design eyeStudio aq ngan AM nanti.....

Side view from the back

Side view from the front

Top view

Monday, October 3, 2011

POSTO !!! POSTO !!! POSTO !!!

Hahahaha

Dah official !!!

October 1 aritu Studio aq mula soft operation


and the CREATIVE minds behind the Studio

Ni sapa lagi kalau tak SIFU STUDIO
Hehehehe

Ni Creative Development Manager
Tak ader dia ni,
Sah Sah Studio aku x gempaq !!!

Ni Business Development Manager aq.
Petah bercakap ....
Kasik cepat sikit CONFIRM kan sales tuuuu
$$$ CER CHING $$$

Ni lak Creative Design Exec aq.
Memang berbakat ...
Tak ada dia ni, mau Studio aq ada garis2 ajer design nye !!
Hehehe

Ni satu satu nye
bunga d kalangan kumbang
d eyeStudio.
RATU namanya ..

Ni lak sorang lagi gambargrapher eyeStudio
Dzafer nama nya ...

 
Ok guys and gal,
Jom kita wat "D BEST"
I believe in U guys ....

Cepat sikit kasik $$$ masuk tuuuu !!!!