Monday, January 10, 2011

Jammmmmm......

As usual, balik dr keje dah mcm suatu challenge lak. Mane ler dtg kete2 ni smue? ari ni aq balik around 7.30 pm, ingat jln dah clear. Hampeh! Seperti biase, coz of bottleneck, jln mmg cam s#@l. Mane taknye, dr 8 lane jadik 2 lane jer. Abih tu ade lak drebar yg x sempat2 nak ke dpn, bukannye bole g jauh pun. Kekadang tu cam nak tumbuk jer muke dorang. Ape dorang ingat dorang jer bayo road tax.
Apepun, nak kene sabo ler ajer.... arini, nak dkt 1 stengah bru smpai umah and cam bisae, pala lutut kiri aq ni kalau bole cabut letak tepi, dah lame aq simpan dlm lemari.
Nak wat camner kan, kehidupan d Kuala Lumpur.........

1 comment:

  1. len kali jgn balik awai...mai damas ngopi dgn aku..

    ReplyDelete