Tuesday, June 7, 2011

SEX MUSEUM ......

Ni lak cerite masa aq g Amsterdam tahun 2009. Masa ni baru ajer abis event. So masing2 kire g holiday arr kat Europe (bak kata pepatah, sambil menyelam minum air).

Tapi d sebabkan budget aq dah burst (as usual), so aq decided tuk balik KL jer tapi sempat ar jugak jln2 kat Amsterdam sambil menikmati keindahan bangunan2 d kawasan persekitaran.

Neway, masa aq dok jln2, tetibe jer, aq terserempak ngan satu tempat ni. Mulanya rasa malu ler gak nak masuk tapi d sebabkan terlalu curious, aq redah jer ler....

Korang tau aq masuk ke mana?

!
!
!
!
!
!
!
!
!
! SEX MUSEUM !







3 comments:

  1. wah bestnya..... ada bawak balik 1 x...

    ReplyDelete
  2. Ada tapi kene rampas dek Kastam ...... kah kah kah.....

    ReplyDelete