Friday, February 4, 2011

Jejak Bertapak 2011 ........ Kuwait ....... Jan 2011 ....... series 5

Arini aq nak sambung pengalaman journey aq kat Kuwait. Aq ke sana coz attending d 1st Gulf Conference on Halal Industry & Services. Ni kire 1st time Middle East organize such event. Kire ada peningkatan ar. Dia punye presenters came from all over d world representing d key people in d Halal industry.

Come to think bout it, this is d 1st posting aq wat relating to my work. Sebelum ni cume highlightkan tempat2 yg aq lawati jer.... bak kata pepatah, "sambil menyelam minum air". Tu pasal arr bile aq cuti, aq slalu lepak umah jer coz time keje aq dah g jln2.

Back to Kuwait, d event went quite well. Kali ni aq nasib bek sikit coz aq x present paper, kene jadik fotographer jer, collecting info for d company. So korang enjoy ar pic2 yg x seberape ni. Quality pic tu tok sah pertikaikan coz aq yg amek k..... hehehehehehehe

co-organizer tuuuu.....

ngan Dr. Habib frm Washungton, USA

ni lak ngan Mahmoud frm Germany and Aji (HDC)
  
Ni saja jer snap snap ngan fotographer.....
  
ni ngan Dr. Mah & hubby frm UK
 
Yg janggut putih tu org kuat conference, Dr. Hani

kat signboard, wajib snap snap.....

sama gak kat signage kat dalam hall, wajib niiiii

kenangan bersama presenters......

yg tgh tu Dr. Ahmed Molhideen, org kuat ICCI / OIC
yg kanan tu geng frm UIA, Dr. Noriah

Me ngan Aji....


1 comment:

  1. Thanks Dino..ada jugak gambar I menempek kat blog u...

    ReplyDelete